Parteneri
Real Life SRL

2% PENTRU COPILUL TAU

Alegând să directionați 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016, către Asociatia de Medicina Scolara Mures, sustineti proiectele noastre de educatie pentru sanatate, adresate atat copiilor cat si parintilor, contribuiti la dotarea cabinetelor medicale scolare, sustineti educatia pentru sanatate si a copiilor din zone defavorizate ale judetului Mures, unde lipsesc cabinetele de medicina scolare.

Proiectele noastre sau cele in care noi am fost parteneri le gasiti pe situl Asociatiei de Medicina Scolara Mures și pe pagina de facebook a acesteia.

Formularul 230, pe care il gasiti atasat. trebuie completat cu datele dumneavoastra personale, iar apoi sa-l depuneti la Administratia Finanatelor Publice de care apartineti, pana la data de 25.mai.2017.

Puteti depune formularul 230 completat si la unul dintre cabinetele medicale scolare din judetul Mures, pana la data de 20.mai.2017, in acest caz, veti semna si un tabel prin care confirmati ca ati depus formularul la noi, iar noi le vom depune la Administratia Finantelor Publice Mures, pâna la data de 25.mai.2017.

Prin completarea acestor formulare aveti ocazia sa alegeti cum vor fi folositi cei 2% din impozitul pe care l-ati platit deja in 2016.

Va multumim pentru implicare!

Descărcări (documente) :

230 -ANAF -2% - 2016.pdf tabel nominal 2% model.doc